БЪЛГАРСКИЯТ МУЗИКАЛЕН ПОРТАЛ
Добре дошли в mforum-bg.com, Вашият музикален портал.Тук ще откриете всичко най-ново около Вашите любими изпълнители:песни, клипове, текстове, биографии, софтуер и още много. Ако с търсите песен не се колебайте да пишете в раздела за заявки.Ще се радваме да коментирате и оценявате това което правим за вас.Очакваме Вашите предложения за развитието на Вашият музикален портал.
Имате ли регистрация?
Да - натисните "ВХОД"
Не - натисните "РЕГИСТРАЦИЯ"

Джорджия с отворено писмо до медиите

Go down

Джорджия с отворено писмо до медиите

Писане by jenny on Съб 10 Юли 2010, 00:00Джорджия изпрати отворено писмо до медиите:
Искам още в началото на зародилата се интрига да се обоснова кратко и ясно. Не съм в България и информацията, която стигна до мен по повод статията във вестник "Уикенд" за мен и Владо Арабаджиев, ме разстрои силно. Това е първото и последното нещо, което ще коментирам по мой адрес и не ме интересува какво ще се измисли или изпише след това. Поводът да бъда засегната е, че превърнаха най-хубавия период в живота ми в пошла сензация и най-вече засегнаха хора, които не заслужават. Разбирам, че вестникът е жълт и се търсят сензационни неща, но всичко си има граници.
Що се отнася до мен, не съм "простакесата", която искате да бъда, а това за гаражното магазинче е измислено от някой с доста богата фантазия. Но да продължа по същество това, заради което се наех да напиша това писмо. Семейството на Владо са прекрасни хора, преуспели и въпреки това изключително земни. Те не заслужават такива евтини изказвания по техен адрес. Арабаджиеви обожават децата си и всичко, което правят, е за тяхно добро, нормално е да ги подкрепят като всеки обикновен родител. Това, че са ми забранявали да бъда заедно с Владо и са ограничавали бюджета му, е безпочвено и измислено. Владо е мъж с характер, обича и цени семейството си, а те никога не са се бъркали в живота му. Цинично е изписаното, защото той е достатъчно голям човек, за да взема сам решенията си. Аз се възхищавам и уважавам семейството му и винаги ще се застъпя за тях, каквото и да се изпише. Няма да получите информация за биологичния баща на детето ми. Животът си е мой, както с радостите и неволите в него. Аз повече няма да коментирам. Дано всички бъдат щастливи, колкото съм аз в момента, в очакване на моята рожба и забравяйки всичко лошо около мен!
avatar
jenny
Banned
Banned

Брой мнения : 912
Join date : 24.11.2009
Age : 27
Местожителство : Каспичан

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите