БЪЛГАРСКИЯТ МУЗИКАЛЕН ПОРТАЛ
Добре дошли в mforum-bg.com, Вашият музикален портал.Тук ще откриете всичко най-ново около Вашите любими изпълнители:песни, клипове, текстове, биографии, софтуер и още много. Ако с търсите песен не се колебайте да пишете в раздела за заявки.Ще се радваме да коментирате и оценявате това което правим за вас.Очакваме Вашите предложения за развитието на Вашият музикален портал.
Имате ли регистрация?
Да - натисните "ВХОД"
Не - натисните "РЕГИСТРАЦИЯ"

Димана: За турнето трябват истински хитове

Go down

Димана: За турнето трябват истински хитове

Писане by admin on Пет 06 Авг 2010, 23:41


На 4 август екипът на Signal.bg се срещна с Димана в Пловдив. За първи път направихме интервю с певицата в града, в който тя живее вече втора година.
Когато се уговаряхме, пожелахме тя да избере мястото, където да проведем интервюто и фотосесията. Ето така, водени от нея се озовахме на едно необичайно място, с което Пловдив има защо да се гордее/ Вижте фотосесията и видеото/.
Гребният канал е модерен комплекс, където се провеждат национални и международни спортни събития и състезания. Каналът е построен по международни стандарти, дълъг е 2200 метра, широк 120 метра и дълбок 3 метра.
Струва си да го посетите. Ние се разходихме в красивия парк с приятни и уютни заведения. Случихме горещ ден, в който следоедният пек достигаше 37 градуса на сянка. Направихме фотосесията и седнахме да си поговорим с Димана в едно от заведенията.

Разбрахме, че това е любимо място за нея през почивните дни - много зеленина, чист и подреден парк, модерни спортни съоръжения. Вечерите били изключително красиви, събирали се много хора, компании, приятели, разказва ни певицата. Вече свикнала да живее в Пловдив - приятен и спокоен град е, в центъра на България и най-важното - тук са любимият ú и дъщеричката им. Малката вече разпознавала мама, когато я дават по телевизора и много се радвала.

"Най-важното е човек да се чувства щастлив, това пожелавам и по различни поводи, освен здравето разбира се. Да се чувстваш щастлив, да си спокоен. Когато нещо те мъчи, то се отразява и на външния ти вид, и на работата ти, особено на нашата работа. Това, което чувстваш, ти го предаваш като емоция" - обяснява Димана.

Тя е много доволна от начина, по който публиката я е приела на концерта на "Пайнер" в София на 9 юни. "Тази песен с Живко и до ден днешен звучи по дискотеките, което е показател, че наистина е харесвана и до този момент, въпреки че зимата я направихме. Но сега трябва постоянно да сме в играта и да сме активни" - споделя Димана.

Дава си сметка, че отсъствието ú по майчинство се е отразило негативно на нейната музикална кариерата, но пък е уверена в себе си и е на мнение, че хубавите песни винаги се оценяват подобаващо от публиката. С повече късмет и точните хитове, отсъствието бързо се наваксва, убедена е Димана.

Певицата не е привърженичка на прекаленото бълване на нови песни. "Ако вземем пример от запад, много по-рядко се правят сингли, изпипват се нещата. При нас една песен не може да си изживее живота" - казва тя. Причината не е в публиката, убедена е Димана. "Тя винаги ще отсява най-доброто", а изпълнителите трябва да намират най-точните песни, категорична е певицата.

Заговорихме за концерта на "Планета" същата вечер и за това дали съжалява, че няма да учасва.

"Е, на такива големи концерти трябва да вземат участие най-работещите, най-успешните изпълнители през годината. Не направих достатъчно силни парчета, аз си го казвам. За да участваш на турнето, трябва да имаш истински хитове. Само с песента с Живко Микс мисля, че не е достатъчно. Аз гледам реално на нещата. Когато му дойде времето, то ще се види. Всеки се надява и желае това, но трябва работа и успешна продукция" - обяснява Димана.
signal.bg
avatar
admin
Администратор
Администратор

Брой мнения : 626
Join date : 12.11.2009

http://mforum-bg.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите