БЪЛГАРСКИЯТ МУЗИКАЛЕН ПОРТАЛ
Добре дошли в mforum-bg.com, Вашият музикален портал.Тук ще откриете всичко най-ново около Вашите любими изпълнители:песни, клипове, текстове, биографии, софтуер и още много. Ако с търсите песен не се колебайте да пишете в раздела за заявки.Ще се радваме да коментирате и оценявате това което правим за вас.Очакваме Вашите предложения за развитието на Вашият музикален портал.
Имате ли регистрация?
Да - натисните "ВХОД"
Не - натисните "РЕГИСТРАЦИЯ"
БЪЛГАРСКИЯТ МУЗИКАЛЕН ПОРТАЛ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Правила/Rules

Go down

Правила/Rules Empty Правила/Rules

Писане by admin on Пет 13 Ное 2009, 04:08


Нито един от горе изброените файлове не се намира на сървъра на mforum.bulgarianforum.net. Линковете към тях са предоставени от потребителите на сайта. Aдминистраторският екип, както и другите членове на екипа, не носят никаква отговорност за публикуваните на mforum.forumm.bi материали. Тази технологията служи за свободен обмен на файлове в интернет – тя не е незаконна никъде по света. Споделянето на файлове, за които нямате права може да бъде разбрано, като незаконно! Ако сте носител на авторско право на интелектуална собственост линкната на нашия сайт, моля свържете се с нас на: [You must be registered and logged in to see this link.]. Ние ще напpавим всичко възможно за да Ви помогнем!
©2009 mforum.bulgarianforum.net


1. Общи положения

1.1 Това е официален форум на mforum®, като информацията публикувана в него следва да се тълкува като официална.

1.2 Форумът има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители. Информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят, да се срещнат хора с общи интереси и да има ползотворни материали и дискусии.

1.3 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация и др. подобни.

1.4 Настоящите правилата са в сила за целия форум.2. Теми и постове (коментари/отговори)

2.1 Писането на български език с кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им форум.

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно и да описва съдържанието на самата тема.

2.4 Форумът е снабден с търсачка, като употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата. Тяхното наличие е доказателство за изчерпаност на темата и същата ще бъде затваряна.

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай".

2.7 Не са желателни безсъдържателните или необосновани мнения.

2.8 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Информирай модератор", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде редактирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели.

2.9 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

2.10 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

2.11 Всички мнения и коментари, публикувани тук, изразяват личното отношение на потребителя и той носи цялата отговорност за него. Мненията не обвързват с нищо останалите потребители на форума, администрацията му или Пловдивския университет.

2.12 Всяко мнение, предоставено тук е пуснато доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре. Ако не е упоменато, че поста съдържа текст, който е обект на авторското право или че ползването му без разрешение е нежелано, то текстът ще бъде третиран според Лиценза за свободна документация на ГНУ. Ако мнението или материалът публикуван от вас не е ваше дело, задължително трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни).

2.13 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат изтрити без предупреждение.

2.14 Желателно е да се въздържате от обширни цитати на друг език, освен българския. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в чуждоезичен цитат е ценна за потребителите на форума, добре е да го преведете.

2.15 Ако една тема бъде изчерпана или излезе по какъвто и да е начин от рамките на тези правила, по преценка на администраторите или модераторите, или по препоръка на някой потребител, може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, е добре да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й.

2.16 Модераторите имат право да променят, преместват или изтриват постове по всяко време, когато същите не отговарят на посочените изисквания.

Особени разпоредби

2.17 Форум "Общи приказки" е отворен за общи дискусии като политика, музика, забавления, спорт, изкуство и пр.

2.18 В същия всеки може напълно свободно да поставя своето мнение и да предлага тема за дискусия, но същевременно с това не бива да накърнява нечий права, както и да излиза от границите на добрия тон.

2.19 Форум "Общи приказки" подлежи на модерация, но само когато това е наложително. Самоволното модериране подлежи на санкция от страна на екипа поддържащ форума.

2.20 В случаите на т. 2.19 всеки потребител на форума може да съобщи на модераторите или администратора за допуснатата нередност от страна на модератора.
3. Потребители

3.1 Текста, респективно картинката в подписа, както и аватара на всеки потребител трябва да отговарят на същите условия, както и постовете.

3.2 Потребители, които не спазват горепосочените правила ще бъдат предупреждавани.

3.3 За всяко от горепосочените нарушения, потребителят получава предупреждение. При набрани 3 предупреждения, временно се забранява достъпът на потребителя до форума. Всеки опит да се заобиколи временната забрана, ще бъде последван с постоянна забрана. При по-сериозни нарушения, администратора може да изключи потребителя за постоянно.

3.4 Изключение на правилото за 3-те предупреждения има ако потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, модератор или Администратор - това ще доведе до постоянен и незабавен бан.

3.5 Администраторът и Модераторите си запазват правото да променят тези правила по всяко време.
_______________________________________________________________________________________________________________________

RULES


Please take time to read all the pinned messages in order to give an idea of what we expect.
Another note:
ANY FLAMING STAFF in personal messages or any other way is not condoned and can lead to an immediate ban.
This is not to gain/use personal information,it is merely to get to know ya personality and interests so interaction can be pleasant to/for everyone. wink.gif If you dont feel comfortable about adding your location then thats fine and understandable.
So please carry on to the pinned messages!

Forum Rules
General Rules:
* Debating and discussing is fine, but we will not tolerate insults, insulting posts, personal attacks or purposeless inflammatory posts.
* Do not post meaningless/spam threads.
* Don't ask for staff positions you can apply for dj status or other things but DON'T ASK us for staff positions we will ask you
* Double or repeated posting in order to increase your post count is not allowed.
* Absolutely no software codes license keys of any kind are allowed in the forums or the shout box.
* Trolling and spamming are not allowed. This includes using the email and Private message system to spam other members.
* If you need help post a topic, but do not bump it unless your topic has gone unread within 24 hours.
* Each user is allowed one account. We do not recommend you let others register from your IP address.
* We reserve the right to remove offensive posts immediately without notice.
* This is an English speaking board; if you post in any other language you must include a translation.
* Advertising referrals, get money quick schemes, and similar links are not permitted.
* Utilization of this board to makes sales in prohibited.
* Do not impersonate a staff member, or pretend to be a staff member.
* These rules are intended to keep our community friendly, but may be changed at any time for any reason. So please read them regularly.
* We also reserve the right to ban anyone who willfully violates the forum rules, and may do so immediately.
No Racist comments direct about race sexual preferences ect It WILL NOT be tolerated

Advertising / Spamming:
While we allow you to put links in your sig, any other external links should be posted in this forum.

Third party links in topics outside of said forum may be removed.

You may not post link blacklists.

These rules also apply for the shoutbox.

Signature Rules:
Users must utilize their signatures under these conditions:

* You agree that your signature here is a privilege, not a right.
* Your signature may not be more than 500 pixels width and 300 pixels height. and if you also have a user bar it may not be any bigger than 350 pixels width and 25 pixels height
* you are only allowed 1 signature and 1 user bar thats 2 images follow the size rules also
* If posting links in your signature, do not disguise links eg. google.com.
* Do not post the same link/image repeatedly.
* Do not state that you are a staff member.

Avatars:
Do not use an avatar that may cause members to confuse you as a staff member.

Avatars and Signatures that include Racism will not be tolerated and will result in a BAN not a Warning consider this the first and only warning

By utilizing this site and/or accessing any pages from this server, you agree to the rules listed above.За контакти и всякакви въпроси e-mail: [You must be registered and logged in to see this link.]

Licensed to: mforum® 2009-2010
admin
admin
Администратор
Администратор

Брой мнения : 626
Join date : 12.11.2009

http://mforum-bg.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите