БЪЛГАРСКИЯТ МУЗИКАЛЕН ПОРТАЛ
Добре дошли в mforum-bg.com, Вашият музикален портал.Тук ще откриете всичко най-ново около Вашите любими изпълнители:песни, клипове, текстове, биографии, софтуер и още много. Ако с търсите песен не се колебайте да пишете в раздела за заявки.Ще се радваме да коментирате и оценявате това което правим за вас.Очакваме Вашите предложения за развитието на Вашият музикален портал.
Имате ли регистрация?
Да - натисните "ВХОД"
Не - натисните "РЕГИСТРАЦИЯ"

За всички, които ще ходят на Spirit Of Burgas и нямат 18г.!

Go down

За всички, които ще ходят на Spirit Of Burgas и нямат 18г.!

Писане by admin on Чет 05 Авг 2010, 03:20


Музикалните фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани до Spirit of Burgas 2010 само с придружител. Задължителна е и декларацията за придружаване на лица до 18 години, която можете да дръпнете тук. Носете два попълнени и подписани екземпляра от декларацията. Единият се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.

Родителят или придружителят трябва да има закупен билет. Без билет на фестивала ще се допускат само деца до 7 годишна възраст.

Носете с вас и лични документи - копие от акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. На фестивала Spirit of Burgas 2010 няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител.

Организаторите на Spirit of Burgas също така информират, че по време на фестивала лицата на възраст под 18 г. няма да имат възможност да закупуват напитки с алкохолно съдържание.

Билети за Spirit Of Burgas все още могат да бъдат намерени в мрежата на Еventim.bg.

Цените са:

Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)

Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)

Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)

Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)
източник : zrock
avatar
admin
Администратор
Администратор

Брой мнения : 626
Join date : 12.11.2009

http://mforum-bg.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите